Modele de frunze crosetate manual

În următorul Ochi DIN bază croșetezi un Ochi simplu, un Ochi Picot și un Ochi dublu. IAR în ultimul Ochi croșetezi un Ochi jumătate dublu și un Ochi simplu. Închizi cu punct alunecat. Frunza ta Aurie e Gata. În primul Ochi VEI croșeta tot ce urmează acum – VEI obține codița: un Ochi dublu, apoi ridici un lănțișor cu 5 ochiuri, faci puncte alunecat în următoarele 3 ochiuri DIN lănțișor, un picioruș dublu în ochiul DIN care ai pornit. Ai ajuns iar la bază. Croșetezi câte Două ochiuri duble în următoarele ochiuri DIN bază. Faci un lănțișor Cu 6 ochiuri și faci un punct alunecat în al treilea Ochi de la croșetă – acesta se numește punct Picot. Croșetează Frunze cu diferite tipuri de Fire – mai groase, mai subțiri, Cu texturi diferite. Dacă firul e mai subțire, VEI obține o Frunză mai Mică. Ai ajuns la Vârful frunzei. În următorul Ochi DIN bază VEI croșeta următoarele: un Ochi jumătate dublu, un Ochi dublu, un Ochi triplu, un Ochi Picot, un Ochi triplu, un Ochi dublu, un Ochi jumătate dublu.

Un venit, un toamna venit/Acoperă-mi inima cu ceva… Gata? Ești pregătită sufletește pentru toamnă? Fără melancolii și regrete pentru vară și, ci doar cu Bucuria luminii coborâtă să aurească frunzele și cu Aerul de Culoarea mierii mirosind amărui a nuci. Pentru un décor de toamnă cu Frunze folosește frunzele dăruite de primul COPAC ce-l întâlnești și Naomi Frunze croșetate PE furiș. sunt lucruri dragute de lucrat; IMI plac. numai ca fara ceva indicatii Nu merge…. cat mai multe sfaturi Rog Posté par The Apple | sm-ART.ro sur ianuarie 7, 2012 à 1:49 PM […] frunzulite m-am Inspirat de aici. Doar ca am crosetat un singur Rand si am inceput cu 10 Ochi, iar al doilea Rand il crosetam cu […] Trimite-ne PE adresa poza@revista-atelierul.ro poze cu frunzele Tale croșetate și Noi le vom Publica. Cartea de față este foarte utilă Atât celor care sunt începători, Cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile Elementare – tipuri de Fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum Ochi de lanț, picioruș simplu, picioruș dublu etc, Dar și tehnici complexe – scoici, evantaie, ciorchini, ochiuri multiple. Capitolele următoare sunt consacrer modelelor croșetate, de la cele simple la cele élaborée, fiind împărțite Tematic: Flori, garnituri, materiale și motive. Veți învăța să croșetați, printre altele, o margaretă cu șase petale, un BOBOC de Trandafir, Frunze și crenguțe, o garnitură cu bucle simple, o margine cu fluturași, Ornamente de Crăciun, un buzunar pentru fustă.

Cele 100 de Flori, materiale, garnituri și motive croșetate sunt perfecte pentru a vă accesoriza hainele sau pentru a redecora Casa. Fiecare Model prezentat este însoțit de o diagramă, adică o reprezentare grafică a instrucțiunilor de lucru. Articolele croșetate în șiruri au diagrame Orizontale, iar motivele au Scheme în formă de CERC, pătrat sau hexagone. Începe cu un lănțișor cu 4 ochiuri. În al 4 lea Ochi de la croșetă faci 9 ochiuri duble. Je ne suis pas d`ici. Obții un cerculeț – acesta va fi baza în jurul căreia VEI croșeta mai departe. Tot PE lănțișorul acesta Cu 6 ochiuri assure cu picioruș dublu în următorul Ochi și cu câte 2 piciorușe duble în următorii 2 Ochi. Ai ajuns la bază. Iată mai jos un tutorial pentru Frunze croșetate – e Tradus, PROBAT și ușor modificat după un tipar pe care l-am găsit aici.

În următorul Ochi DIN bază croșetezi un Ochi dublu, un Ochi Picot (adică lănțișor cu 3 ochiuri și punct alunecat în al treilea Ochi de la croșetă) și iar un Ochi dublu. . Ai nevoie de ață colorată galbenă, Roșie, portocalie sau Maro – culorile toamnei. Poți folosi și un FIR în dégrader Care să amestece subtil mai multe DIN aceste Culori..