Modele de unghii 2018 primavara

Citește și: modele de Unghii la modĂ în 2018/stilul French in 2018, manichiura Clasica franceza va ramane populaireun ca un clasic nemuritor. Cu toate acestea, français-UL obisnuit a s. a. n. plictiseasca, de aceea, acesta a fost usor modificat. Pentru anul urmator, avem mai multe modele de manichiura franceza. Astfel, veti putea crea manichiura français PE degetul inelar sau chiar PE nuanta de Negru! Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. Artă, nu glumă! Cele mai tari Design-URI de Unghii pentru 2018 daca adorati nemuritoarea TEHNICA ombre, atunci este timpul sa o aplicati si PE unghiile voastre. Manichiura ombre va fi una extrem de sollicitata in anul 2018, important este sa interrupteur diff corect nuantele si atunci cu siguranta va deveni una DIN preferatele DVS.

Acestă formă de Unghii se numără printre preferințele ira cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie Cât mai Lungi. Principiul este același ca la unghiile Stiletto, Dar Vârful este pătrat. Pentru că unghia este Lungă, potï să încerci o mulțime de modele. Desigur, n-am uitat de nuanțele de Nude, care sunt modelele de Unghii cele mai căutate pentru Primăvara 2018. În fond, nu-ul este unul dintre cele mai importante trenduri ALE sezonului, conformez Marilor designeri. Știm, nu s-a terminat încă iarna, însă nu mai putem de nerăbdare să trecem la manichiura de primăvară! De aceea, AM selectAt 20 de modele de Unghii în 2018 pentru primăvară. Te Punem la curent cu tendințele actuale și Cine arătăm și cum să le porți, indiferent că ai unghiile Lungi sau scurte, Cu gel sau Naturale. Dar destul cu vorba. Ți-am promis că Cine voi arăta Naomi modele de Unghii în 2018 pentru primăvară.

Le VEI găsi pe toate în Galeria Foto de mai sus! Designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018. Si acest lucru nu este surprinzator deoarece tendinta minimalismului ramane a fi Dominanta – suntem obositi de stralucirea anilor` 90 si de glamour-UL DIN 2000. Cu toate acestea, daca nu va place sa aveti Mereu o manichiura perfectionista, puteti opta pentru nuantele mai aprinse. Un Alt Trend major în Materie de Unghii, în 2018, sunt modelele de Unghii în forme geometrice sau Linii dure. Triunghiuri așezate PE mijlocul unghiei, dungi trasate parcă la întâmplare sau suprapuneri cool de forme diverse sunt doar Naomi dintre alegerile potrivite pentru această primăvară. Dar, Dacă sunteți deja saturer de “lucirile” clasice, cum ar fi Roșu, Bej și bordo, avem mai multe idei în CEEA CE privește nuanțele de adăugat în Colecția de Unghii pentru iarna lui 2018. Tendințele anului 2018 în Materie de Unghii, în această primăvară, sunt dominent de un Trend Minimalist: mai puțin a devenit mai mult. Simplitatea este “ingrédients entul” cheie pentru un nail art reușit, cu care VEI capta cu siguranță atenția tuturor. Unghiile sunt Cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră. Dacă nu Cine permiți, DIN Varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată PE Lună, atunci boutisse tot posibilul ca acasă să Cine îngrijești Cât mai bine unghiile.